Британски експерти тестваха десетки премиум кросоувъри. Те са идентифицирали 10 модела,

...
Британски експерти тестваха десетки премиум кросоувъри. Те са идентифицирали 10 модела,
Коментари Харесай

Най-добрите премиум кросоувъри за 2023 г. СНИМКИ

Британски специалисти тестваха десетки премиум кросоувъри. Те са разпознали 10 модела, които могат да бъдат закупени нови през 2023 г. Класацията е оповестена на уеб страницата Autocar.

Въпреки рецесията с разноските за живот продажбите на първокласни кросоувъри остават постоянни. Такива коли носят големи облаги на производителите.

На пазара за нови коли има доста първокласни кросоувъри, тъй че изборът на верния модел не е толкоз елементарен. Експертите взеха решение да опростят тази задача.

Топ 10 на най-хубавите премиум кросоувъри за 2023 година:

10. Genesis GV80

Genesis GV80 се усеща като доста по-скъп автомобил, в сравнение с е в реалност. Експертите обръщат внимание на отличното качество на интериора и високото равнище на сглобяване на кросоувъра.

Друг плюс на модела е богатото съоръжение и моден дизайн. Радва и удобното окачване на кросоувъра.



Genesis GV80 е първият премиум модел на марката в Европа / Снимка: Genesis

9. Range Rover Velar

Един от най-стилните кросоувъри Land Rover е фокусиран върху градското шофиране. Range Rover Velar е с удобно окачване и богато съоръжение.

Според специалисти този кросоувър не е толкоз добър за офроуд, колкото другите модели на Land Rover, само че въпреки всичко е по-добър от доста съперници. Основният минус на кросоувъра е неговата висока цена.



Range Rover Velar е страховит за градски пътувания / Снимка: Land Rover

8. Volvo XC90

Volvo XC90 се предлага с необятна гама задвижвания, от които да избирате. Моделът се предлага с бензинови и дизелови мотори, както и с хибридна апаратура.

Основните преимущества на кросоувъра са високо равнище на сигурност и минималистичен, само че и първокласен интериор. Освен това Volvo XC90 е много постоянен на пътя, макар габаритите си.



Volvo XC90 е по-безопасен от своите съперници / Снимка: Volvo

7. Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE предлага по-високо равнище на разкош от своите съперници. Кросоувърът има необятен интериор с високо равнище на деловитост.

Експертите обръщат внимание на информационно-развлекателната система на модела, която работи доста бързо. Също по този начин не забравяйте за модерните технологии на модела, в това число дейното въздушно окачване.



Mercedes-Benz GLE предлага първокласен интериор / Снимка: Mercedes-Benz

6. Audi Q7

Audi Q7 от второ потомство се създава от 2015 г. Възрастта обаче не пречи на кросоувъра да надмине съперниците във връзка с гладкост и деловитост.

Моделът е много мощен, а управляемостта му е на високо равнище. Добавете към това ниската цена спрямо съперниците и ще получите идеалната кола за фамилията.



Audi Q7 е много мощен / Снимка: Audi

5. BMW X5

BMW X5 има някои прилики с Audi Q7, само че превъзхожда съперника във връзка с ръководството. Кросоувърът остава постоянен на пътя даже при висока скорост.

Вътре има доста място за пасажерите и има няколко отделения за движимости. Информационно-развлекателната система на кросоувъра е една от най-хубавите на пазара.



BMW X5 има чудесно ръководство / Снимка: BMW

4. Porsche Cayenne

Третото потомство Porsche Cayenne стана доста по-технологично напреднало и по-бързо от своя предходник. Кросоувърът се отличава с изтънчено ръководство и богато съоръжение.

За разлика от други модели на марката, Cayenne се усеща като същински премиум автомобил с първокласен интериор. Освен това кросоувърът се предлага с каросерия купе.



Porsche Cayenne се предлага с каросерия, сходна на купе / Снимка: Porsche

3. Land Rover Discovery

Land Rover Discovery се оправя офроуд доста по-добре от доста съперници. Това е първокачествен SUV с прелестно ръководство и първокласен интериор.

Основният проблем на модела е ниското равнище на надеждност. Според специалисти съвсем всеки четвърти притежател на Land Rover Discovery се сблъсква с повреди по време на работа.



Land Rover Discovery е по-добър отвън пътя от доста от своите съперници / Снимка: Land Rover

2. Audi Q8 e-tron Quattro

Единственият електромобил в тази ранглиста има огромен пробег и комфортно окачване. Заслужава да се подчертае и първокласният интериор и богатото съоръжение на модела.

Audi Q8 e-tron Quattro е много тежък, само че това не пречи на автомобила да е маневрен.



Audi Q8 e-tron е много комфортен и удобен / Снимка: Audi

1. Range Rover Sport

Range Rover Sport ловко комбинира всички качества на премиум кросоувър. Това е първокласен автомобил със моден дизайн и висока степен на деловитост.

Кросоувърът се оправя добре освен с пътувания из града, само че и с офроуд. Голям избор от електроцентрали единствено консолидира шампионата на модела в този рейтинг.



Range Rover Sport има доста преимущества / Снимка: Land Rover

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР